Pasta Nicoise

Afkomstig uit: ItaliŽ

Toegevoegd door Henk op 2007-05-22 22:58:56

Pasta met groente en vis

Aantal personen: 4
Bereidingstijd bedraagt ongeveer: 30minuten

Vet: 23Gram
Eiwit: 38Gram
Koolhydraten: 82Gram
Energie: 685Gram

IngrediŽnten:

400 gram sperziebonen
400 gram penne (pasta)
2 eieren
4 tomaten
2 blikjes tonijn op olie
5-6 eetlepels groene pesto
12 zwarte olijven in plakjes
versgemalen zwarte peper

Benodigdheden:

Bereiding:

sperziebonen schoonmaken.Penne in ruim water met zout beetgaar koken.Na 3 minuten sperziebonen toevoegen en meekoken.intussen in een andere pan de eieren in 8 min.hardkoken.Eieren met koud water afspoelen en pellen.Tomaten en eieren in partjes snijden.Tonijn afgieten en in stukken verdelen.Penne en sperziebonen overdoen in warme schaal.pesto en olijfplakjes derdoor mengen.Stukken tonijn,partjes tomaat en ei erop leggen.Peper grof erboven malen

Extra info: