Bakkeljauw Filé

Afkomstig uit: Suriname

Toegevoegd door brianstjura op 2007-08-18 14:13:47

Bakkeljauw Filé van Swiet Moffo

Aantal personen: 4
Bereidingstijd bedraagt ongeveer: 15 minminuten

Ingrediënten:

Ingrediënten:
300 gram bakkeljauw filé
2 middelgrote tomaten
1 middel grote ui
4-6 takjes selderie
50 ml. olijf olie
1/2 eetl. Caraibische Botermix en 1/2 eetl. Groentemix nr. 2

Benodigdheden:

Bakkeljauw filet 450 gram
Caraibische Botermix
U kunt de produkten halen bij uw Multimarkt A&A Ditributeurs Services in Zwolle .Beethovenlaan 169. www.ditributeursservices.nl

Bereiding:

Bereiding:
Bakkeljauw ontzouten in koud water +/- 15 min. Afgieten en nog even in een vergiet na spoelen en laten uitlekken.
Bakkeljauw in stukjes uitpluizen of snijden. Uien in stukjes snijden, ook zo de tomaten en selderie.
Olie verhitten en de uien en bakkeljauw in de hete olie, bakken wel mengen (aanbranden voorkomen), tomaten en selderie erbij, gelijk de 1/2 eetl Caraibische en Groente mix nr. 1 erdoor mengen. Even lekker laten sudderen op een laag vuurtje +/- 5 min.
Eten op een warm pistolletje of stokbroodje.
U kunt het ook met warme witte rijst of gekookte aardappels serveren, groente naar keus erbij. Ook op een toastje als borrelhapje.
Voor de pittigheid één van de Swiet Moffo peppersausjes erbij.
Voor vis liefhebbers een heerlijkheid

Extra info: