Biefstuk met doperwtjes in ham-kaassaus

Afkomstig uit: Nederland

Toegevoegd door arie op 2007-11-07 22:53:05

biefstuk in een lekkere saus van ham, kaas en doperwten

Aantal personen: 4
Bereidingstijd bedraagt ongeveer: 10minuten

IngrediŽnten:

25 g boter.
4 sjalotjes, in partjes.
4 biefstukjes van 100 g.
1 rode paprika, in blokjes.
1 doosje Ham-Kaas Saus.
150 g doperwtjes uit de diepvries.

Benodigdheden:

koeken pan.
aluminiumfolie.

Bereiding:

Verhit de boter in een koekenpan en bak de biefstukjes op hoog vuur in 6 minuten bruin en van binnen rose: keer ze halverwege.
Schep ze op de borden, strooi er zout en peper over en houd ze warm onder aluminiumfolie...

Roer de sjalot, paprika en doperwtjes door het bakvet en bak ze 4 tot 5 minuten op zacht vuur.

Bereid de Ham-Kaas Saus volgens de aanwijzingen van de fabrikant en roer de saus door de groenten.
Schep de saus met groenten over het vlees.

Extra info:

tip: Bak de biefstuk altijd op hoog vuur dan blijft het vlees lekker mals en sappig van binnen!!!